ÆLDREBRIDGE PÅ BORNHOLM
Bridge er fitness for hjernen •

Spil hyggebridge og få munter hjernegymnastik med os i Ældre Sagen Bornholm

Alle kan være med til at spille bridge i Ældre Sagen Bornholm. Vi lægger vægt på det gode samvær og fællesskab, man får ved at spille bridge og man kan spille flere gange om ugen. Det skal være sjovt og hyggeligt, og der er plads til folk på forskellige niveauer. Bridge betragtes som verdens bedste kortspil, og det er har et godt ry (bare spørg i omgangskredsen).

Har du aldrig spillet bridge før?

Så er det nødvendigt at gå til undervisning, også selvom du har spillet andre kortspil, så du kan lære spillet og reglerne at kende. Det er et helt nyt kommunikationssprog via en meldekasse, der skal indlæres, så det tager minimum 4 måneder at lære det grundlæggende. Vi har udarbejdet en lærebog: ”Tag et BRIDGEKØREKORT og få munter hjernegymnastik”, så du sammen med den lokale underviser kan få det til at sidde fast.

Kontakt os i Ældre Sagen Bornholm og hør nærmere om, hvordan du kan komme i gang. Du behøver ikke have en makker for at tilmelde dig.

Spiller du allerede bridge i andre klubber?

Hvis du allerede er en erfaren og aktiv bridgespiller, kan du også sagtens være med. Bridge er vanedannende, og er man først kommet i gang, vil man ofte gerne spille mere. Så hvorfor ikke også spille i Ældre Sagen Bornholm udover dine andre faste bridgeaftaler.

Har du mod på det, kan din viden ofte også bruges som frivillig ved bridgeafviklingen. Det være sig som turneringsleder, bridgelærer eller digitalt sammen med andre. Har du spillet nogle år på klubplan, vil du kunne være til stor hjælp til bridgeafviklingen i Ældre Sagen Bornholm. Du skal nok blive lært op, hvis du har behov for det. Tag fat i os, hvis du synes det kunne være spændende. Det kan jo være, at det lige er dig, vi mangler.

Se også vores video herunder om det at spille bridge i Ældre Sagen.